- 10 g Runderschenkel
- 3000 ml Water
- 1 el Basilicum vers
Bereidingswijze
Zet in 8 stappen deze heerlijke Italiaanse groentesoep met pasta op tafel.
- Trek bouillon van de runderschenkel minimaal 3 uur.
- Was en snijd alle groenten grof. Snijd de knoflook, de basilicum en de peterselie fijn.
- Haal de schenkel uit de bouillon, laat afkoelen, snijd het vlees fijn en doe dit terug in de bouillon. Voeg de bouillonblokken toe.
- Voeg de bloemkool toe aan de bouillon.
- Verhit de olijfolie in een wok en roerbak de knoflook, courgette, ui en paprika. Voeg dan de laurier, basilicum en peterselie toe.
- Voeg als laatste de tomaat toe en roerbak dit mengsel ongeveer 15 minuten. Doe dit mengsel in de soep.
- Voeg de pasta en de cannellini boontjes toe aan de soep.
- Laat de soep koken totdat de bloemkool gaar is.