Italiaanse groentesoep met pasta

Italiaanse groentesoep met pasta

Smulweb imageSmulweb

Deze Italiaanse groentesoep met pasta is om van te smullen. Met heerlijke bouillon van runderschenkel en verschillende groenten zoals bloemkool, courgette, paprika en cannellini boontjes, afgemaakt met kruiden als basilicum en laurier. Het vlees van de runderschenkel brengt extra smaak aan de soep.

120 min bereiden

soep

8 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 10 g Runderschenkel
  • 3000 ml Water
  • 1 el Basilicum vers

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Italiaanse groentesoep met pasta op tafel.

  1. Trek bouillon van de runderschenkel minimaal 3 uur.
  2. Was en snijd alle groenten grof. Snijd de knoflook, de basilicum en de peterselie fijn.
  3. Haal de schenkel uit de bouillon, laat afkoelen, snijd het vlees fijn en doe dit terug in de bouillon. Voeg de bouillonblokken toe.
  4. Voeg de bloemkool toe aan de bouillon.
  5. Verhit de olijfolie in een wok en roerbak de knoflook, courgette, ui en paprika. Voeg dan de laurier, basilicum en peterselie toe.
  6. Voeg als laatste de tomaat toe en roerbak dit mengsel ongeveer 15 minuten. Doe dit mengsel in de soep.
  7. Voeg de pasta en de cannellini boontjes toe aan de soep.
  8. Laat de soep koken totdat de bloemkool gaar is.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Soep Pasta