Gevulde (punt)paprikas met pesto en gehakt

Gevulde (punt)paprikas met pesto en gehakt

Smulweb imageSmulweb

Gevulde (punt)paprikas met pesto en gehakt: een fantastische combinatie van kruidig gehakt, Italiaanse roerbakmix, cherrytomaten en smaakvolle pesto. Simpelweg heerlijk en perfect voor een doordeweekse dag.

25 min bereiden

2 personen

voedingswaarde onbekend

(6)

  • 0.2 el Basilicum

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Gevulde (punt)paprikas met pesto en gehakt op tafel.

  1. Verwijder in de lengte het topgedeelte van de puntpaprika's en verwijder de zaadlijntjes van de paprika.
  2. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  3. Kruid het gehakt met Italiaanse kruiden, oregano, basilicum en peper. Verhit in een koekenpan boterolie. Bak hierin het gekruide gehakt rul.
  4. Voeg de Italiaanse roerbakmix toe. Voeg na een paar minuten de sambal en pesto toe en verhit dit totdat het bijna kookt.
  5. Voeg de cherrytomaten toe en bak deze nog één minuut mee.
  6. Vul de paprika's met het gehaktmengsel en strooi de kaas eroverheen.
  7. Doe de paprika's in de oven en bak deze 10 minuten totdat de kaas smelt en mooi bruin wordt.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen Vlees