Kimchi jjigae (koreaanse stoofgerecht met tofu en speklapjes

Kimchi jjigae (koreaanse stoofgerecht met tofu en speklapjes

Smulweb imageSmulweb

Deze overheerlijke Koreaanse stoof met tofu, speklapjes en kimchi maak je zelf in een handomdraai! Laat het geheel lekker sudderen zodat alle smaken mooi in elkaar trekken. Serveer de kimchi jjigae met rijst en eventueel een frisse komkommersalade.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 el Sesamolie

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Kimchi jjigae (koreaanse stoofgerecht met tofu en speklapjes op tafel.

  1. Meng de kimchi, sap van de kimchi, suiker, chilipasta, pepervlokken en ui door elkaar en doe het in een stoofpan.
  2. Voeg precies genoeg water toe zodat alles onder water staat.
  3. Kook het geheel voor 30 minuten op zacht vuur met de deksel op de pan.
  4. Voeg de tofu toe en kook het verder voor 10 minuten.
  5. Meng de lente-ui en sesamolie erdoor.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Stoofpotje Vlees Tofu Speklap