Kimchijeon (koreaanse pannenkoeken)

Kimchijeon (koreaanse pannenkoeken)

Smulweb imageSmulweb

Maak kennis met Kimchijeon, heerlijke Koreaanse pannenkoeken. Goudbruin, krokant en gevuld met kimchi. Serveer met bieslookringetjes en geniet van deze overheerlijke bite. Meng het beslag goed, bak de ene kant bruin en gaar en daarna de andere kant. Laat afkoelen, snijd in vierkantjes en serveer op een schaal.

15 min bereiden

lunch/brunch gerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 50 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Kimchijeon (koreaanse pannenkoeken) op tafel.

  1. Meng het beslag goed.
  2. Doe wat olie in een anti-aanbakpan en verwarm het. Doe alle beslag in de pan.
  3. Bak eerst de ene kant bruin en gaar en daarna de andere kant tot goudbruin en krokant. Druk de pannenkoek nog platter met een spatel tijdens het bakken.
  4. Laat de pannenkoek op een snijplank afkoelen. Warm snijden gaat moeilijk.
  5. Snijd de pannenkoek in vierkantjes en serveer op een schaal met versierd met bieslookringetjes.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Pannenkoeken