- 20 g Basilicum vers
Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Vegetarische lasagne met courgette en geitenkaas op tafel.
- Bereid de tomatensaus en de bechamelsaus. Schaaf de courgette in dunne plakken, dit gaat gemakkelijk met een kaasschaaf.
- Snijd de bosui in dunne ringetjes en rasp de paprika grof. Roer samen met het gerookte paprikapoeder en de tijmblaadjes door de tomatensaus.
- Vet de ovenschaal in met wat olie en verwarm de oven voor op 200 graden. Bedek de bodem met een dun laagje tomatensaus en leg hierop de eerste 3 lasagne bladen.
- Bedek de lasagne bladen met 1/3 van de overgebleven saus en verdeel hierover weer 1/3 van de dunne plakjes courgette. Bedek de courgette met 1/3 van de bechamelsaus en 1/3 van de geitenkaas en eindig met de lasagne bladen.
- Herhaal stap 4 nog 2 keer (eindig uiteraard nu niet met lasagne bladen), maar bestrooi de bovenkant van de lasagne met wat verse tijmblaadjes. Bak de lasagne in 40 minuten gaar.