Krokante kippendij met bloemkool broccoli en koriander

Krokante kippendij met bloemkool broccoli en koriander

Smulweb imageSmulweb

Krokante kippendij met bloemkool, broccoli en koriander. De kip wordt gebakken in een pan met olijfolie. De bloemkool- en broccoliroosjes worden ernaast gelegd en worden gekruid met peper, zout en chili. Het geheel wordt besprenkeld met citroensap en olijfolie. Dit alles bak je ongeveer 20 minuten in de oven. De overige korianderblaadjes garneer je op de voorverwarmde borden samen met een partje citroen.

25 min bereiden

tussendoortje

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Krokante kippendij met bloemkool broccoli en koriander op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Bak de kip gedurende ongeveer 6 minuten licht voor in een pan met olijfolie en kruid met peper en zout.
  3. Leg de kip in een ovenschaal en gebruik het bakvocht van de kip. Leg de bloemkool- en broccoliroosjes ernaast en kruid deze ook met peper, zout en chili. Besprenkel het geheel met citroensap en nog wat olijfolie en voeg de helft van de korianderblaadjes toe.
  4. Bak alles in ongeveer 20 minuten gaar.
  5. Serveer op 4 voorverwarmde borden en garneer met de overige helft van de koriander en een partje citroen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte Groente Kruiden Bloemkool Broccoli