Bereidingswijze
Zet in 10 stappen deze heerlijke Spaghetti carbonara met chorizo op tafel.
- Kook de spaghetti in water met zout beetgaar (zie gebruiksaanwijzing op het pak).
- Snijd de chorizo in blokjes.
- Pel en snipper de ui en de knoflook.
- Klop de eieren met de slagroom los. Maak op smaak met peper en zout.
- Verhit de olie in de koekenpan.
- Bak hierin de chorizo 2 - 3 minuten. Voeg de ui en de knoflook toe en bak even mee. Laat afkoelen.
- Voeg het chorizo-ui-mengsel, de geraspte Parmezaanse kaas en de gehakte peterselie toe aan het eimengsel.
- Laat de beetgare spaghetti uitlekken in een vergiet. Doe snel weer terug in de pan.
- Roer het ei-chorizo-mengsel door de hete spaghetti. Goed door elkaar mengen.
- Kruiden met verse gemalen zwarte peper en eventueel nog wat zout.