Portobello met caprese vulling

Portobello met caprese vulling

Smulweb imageSmulweb

Een vegetarische klassieker die iedereen lust! Portobello gevuld met caprese. Tomaatjes, mini mozzarella en basilicum gevuld in de grote paddenstoel. Even in de oven en smullen maar. Geserveerd op een bedje van sla met dressing en pijnboompitjes.

25 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 4 Portobello
  • 20 g Basilicum

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Portobello met caprese vulling op tafel.

  1. Haal de steeltjes uit de portobello's.
  2. Halveer de tomaatjes en de mini mozzarella en vul hiermee de paddenstoel.
  3. Stop de basilicumblaadjes ertussenin.
  4. Schep een beetje pesto erop.
  5. Giet er een beetje olijfolie overheen.
  6. Bak de portobello's 15-20 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden.
  7. Maak ondertussen op een bord een bedje van sla met dressing naar keuze.
  8. Als de portobello's klaar zijn, leg ze op het slabedje en garneer het geheel met geroosterde pijnboompitjes.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Paddenstoelen