Zoete aardappel en bleekselderie uit de wok

Zoete aardappel en bleekselderie uit de wok

Smulweb imageSmulweb

Een wokschotel met zoete aardappel en bleekselderij bestrooit met zout en ras el hanout. Giet er als laatste gembersiroop overheen om hem net dat zoete tintje te geven.

25 min bereiden

hoofdgerecht

1 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 2 tl Ras el Hanout

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Zoete aardappel en bleekselderie uit de wok op tafel.

  1. Schil de zoete aardappel en snijd hem in grove stukken. Was de bleekselderij en snijd hem in stukken van 3 cm.
  2. Verhit in een wok de wokolie. Doe de bleekselderij en zoete aardappel erin. Bestrooi met zout en ras el hanout. Schep gedurende 5 minuten op hoog vuur om.
  3. Giet er gembersiroop over en laat ongeveer 10 minuten sudderen. Zorg ervoor dat het knapperig blijft.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Zuurkool Zoete aardappelen