Verrukkelijke roomboterkoekjes

Verrukkelijke roomboterkoekjes

Smulweb imageSmulweb

Voor deze verrukkelijke roomboterkoekjes hoef je geen keukenprins(es) te zijn. Kneden, rollen, snijden, wat nootjes en/of gember erbij en bakken maar! Goudbruin en klaar om te eten in 15-20 minuten in de oven op 160 graden.

15 min bereiden

30 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Verrukkelijke roomboterkoekjes op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 160 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
  2. Kneed alle ingrediënten goed door elkaar, eventueel met behulp van een keukenmachine of mixer.
  3. Vorm van het deeg een rol (de dikte kun je zelf bepalen afhankelijk van de gewenste grootte van de koekjes). Verpak de rol in plastic folie en laat hem ongeveer 20 minuten opstijven in de koelkast.
  4. Snijd de deegrol in plakjes van ongeveer 1 cm dikte. Leg de plakjes naast elkaar op de bakplaat met een beetje tussenruimte omdat de koekjes iets uitlopen.
  5. Versier de koekjes met noten en/of gember naar eigen smaak.
  6. Bak de koekjes in het midden van de voorverwarmde oven gedurende 15-20 minuten tot ze goudbruin zijn.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Koekjes