Droge adobo kruiden met varkensfilet lapjes

Droge adobo kruiden met varkensfilet lapjes

Smulweb imageSmulweb

Zin in BBQ vlees? Bereid dan deze varkensfilet lapjes gemarineerd in droge adobo kruiden. Lekker met groene salade en geroosterd brood. Bereid de kruidenmix van komijnzaad, korianderzaad, venkelzaad, mosterdzaad en rode droge pepers voor een lekkere, rokerige smaak.

10 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 2 tl Korianderzaad
  • 2 Rode peper

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Droge adobo kruiden met varkensfilet lapjes op tafel.

  1. Bak de komijnzaad, korianderzaad, venkelzaad, mosterdzaad en rode droge pepers in een droge koekenpan tot deze net begint te roken.
  2. Laat de kruiden afkoelen en maal ze fijn in een koffiemolen.
  3. Meng de overige ingrediënten door dit mengsel.
  4. Voor vlees: Wrijf de varkensfilet lapjes of varkenshaas in plakjes in met de droge rub en laat een uur marineren.
  5. Rooster het vlees op de barbecue terwijl je het steeds inkwast met olie, tot het gaar en mooi van kleur is.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen Kruiden Vlees