Marokkaanse sinaasappelwortelsalade

Marokkaanse sinaasappelwortelsalade

Smulweb imageSmulweb

Verse Marokkaanse wortelsalade met sinaasappelsap, oranjebloesemwater, kaneelpoeder en een vleugje munt. Licht en verrukkelijk! Perfect als bijgerecht, of als lichte lunch op een zonnige dag.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Marokkaanse sinaasappelwortelsalade op tafel.

  1. Schrap de wortelen en rasp ze met een fijne rasp.
  2. Voeg sinaasappelsap, oranjebloesemwater en kaneelpoeder toe. Schep alles goed door elkaar.
  3. Voeg suiker toe als de sinaasappels niet zoet genoeg zijn.
  4. Zet het mengsel goed koel in de koelkast.
  5. Dien het dessert op in mooie schaaltjes en versier elke schaal met een blaadje verse munt.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade