Spaghetti met mosselen en heerlijke saus

Spaghetti met mosselen en heerlijke saus

Smulweb imageSmulweb

Spaghetti met mosselen, in een heerlijke en kruidige tomatensaus. De mosselen zorgen voor de juiste bite en smaak en de verse peterselie garandeert de finishing touch.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Spaghetti met mosselen en heerlijke saus op tafel.

  1. Neem een pan en doe er 2 eetlepels olijfolie en boter in. Voeg knoflook en chilipoeder toe en roerbak tot glazig.
  2. Voeg nu de tomaten met siroop toe en roerbak ongeveer 15 minuten tot de saus dik is.
  3. Kook ondertussen de spaghetti al dente in gezouten water. Bewaar ¼ kopje kookvocht.
  4. Voeg een blikje bonen met de saus toe aan de pan. Voeg wijn toe en roerbak ongeveer 4 minuten.
  5. Voeg nu de mosselen en ¼ kopje kookvocht van de pasta toe. Roerbak al roerend tot alle mosselen open staan. Gooi dichte mosselen weg!
  6. Voeg de pasta toe aan de pan en warm alles goed op.
  7. Schep het gerecht op borden en garneer met vers gesnipperde peterselie en nog wat olijfolie.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen