Krokant gebakken verse italiaanse kaasstengels

Krokant gebakken verse italiaanse kaasstengels

Smulweb imageSmulweb

Krokant gebakken verse Italiaanse kaasstengels. Geserveerd met heerlijke verse kaas van jouw keuze en knapperig bladerdeeg. Gebakken in de oven en bereid onder 25-30 minuten. Perfect voor een avond snack of voor bij de borrel.

45 min bereiden

borrel

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Krokant gebakken verse italiaanse kaasstengels op tafel.

  1. Ontdooi de bladerdeegplakjes en snijd ze in gelijke stukken in de vorm van stengels. Rasp de kaas van je keuze apart en zet deze opzij. Je kunt ook hele oude Hollandse geraspte kaas nemen. Emmentaler of Gruyere zijn ook erg smaakvol.
  2. Neem een bakplaat en vet deze in met een beetje olijfolie zodat ze niet blijven plakken. Leg de reepjes bladerdeeg erop. Verdeel verse geraspte kaas erover en druk deze een beetje aan. Bestrooi het geheel met Italiaanse kruiden.
  3. Verwarm de oven voor op 200 graden en bak de stengels in 20-25 minuten af tot ze gerezen zijn en de keuken heerlijk ruikt.
eet smakelijk