- 1 Rode peper
Bereidingswijze
Zet in 11 stappen deze heerlijke Vietnamees broodje biefstuk op tafel.
- Verhit de grillpan.
- Bestrijk de biefstukken met 1 el olie en rooster ze in 1-2 minuten per kant tot ze rosé zijn.
- Haal de biefstukken uit de pan en laat ze afkoelen.
- Meng in een ruime schaal het limoensap met vissaus en rode peper.
- Snijd de biefstukken dwars op de draad in smalle repen en meng deze door de dressing.
- Zet het vlees afgedekt in de koelkast en laat de smaken minstens 30 minuten intrekken.
- Verwijder de harde steeltjes uit de waterkers en scheur de kruiden grof.
- Meng in een schaal de waterkers, kruiden, ui en wortelreepjes.
- Bewaar de salade afgedekt in de koelkast tot gebruik.
- Snijd de pistoletjes of stokbrood in vier stukken en besmeer met boter of mayonaise.
- Meng de salade en de rest van de olie door de biefstukreepjes en verdeel over de broodjes.