- 236 ml Water
Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Amerikaanse wrap op tafel.
- Breek de cornflakes in kleine stukjes.
- Maak peper mayonaise saus en laat minimaal een half uur in de koelkast staan. Snij de kipfilet in reepjes en de tomaat in dunne plakjes.
- Maak het beslag door de bloem met tacokruiden en melk of water en ei te mengen.
- Haal de kipstukjes door de bloem en tacomengsel (voeg wat overblijft van dit mengsel aan de cornflakes toe) en daarna door het ei en vervolgens door de gebroken cornflakes.
- Verwarm olie in een pan tot 170 graden. Dit kun je testen door een stukje brood in de olie te gooien. Bak hierin de kipreepjes goudbruin en laat even uitlekken op een stukje keukenpapier. Verwarm de wraps of tortillas op.
- Smeer de wrap aan de binnenkant in met de saus en vul met de kipreepjes, sla en wat geraspte kaas.
- Rol de wrap op en serveer.