Slowcooked speklapjes in 5-kruiden kaneel en oestersaus

Slowcooked speklapjes in 5-kruiden kaneel en oestersaus

Smulweb imageSmulweb

Langzaam gegaarde speklapjes met een oosters tintje. De 5-kruiden, kaneel en oestersaus geven een heerlijke smaak aan het vlees. Serveer met de saus van de gestoofde ingrediënten voor een extra lekkere smaakbeleving.

120 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Slowcooked speklapjes in 5-kruiden kaneel en oestersaus op tafel.

  1. Breng water met alle ingrediënten aan de kook.
  2. Voeg het vlees toe en breng opnieuw aan de kook.
  3. Stoof het vlees op het laagste vuur gedurende 2 uur.
  4. Leg de speklappen op een serveerschaal en zeef het vocht.
  5. Verdeel de saus over de speklappen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Kruiden Sauzen Speklap