Pittige zelfgemaakte teriyaki marinade

Pittige zelfgemaakte teriyaki marinade

Smulweb imageSmulweb

Maak heerlijke pittige teriyaki marinade met gember, rode peper en worchestersaus. Laat de marinade rustig intrekken in het vlees, vis of groenten en gril ze daarna voor een Japanse smaakexplosie. Maak de marinade een dag van tevoren voor het beste resultaat.

10 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 150 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Pittige zelfgemaakte teriyaki marinade op tafel.

  1. Neem een glazen schaal en meng alle ingrediënten goed door elkaar.
  2. Maak de marinade het liefst een dag van tevoren zodat de smaken goed vermengd worden. Bewaar in de koelkast.
  3. Proef of de marinade pittig genoeg is, zo niet voeg dan extra gember, rode peper en worchestersaus toe. Pas de marinade aan naar eigen smaak en wensen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Gevogelte Speklap