Turks brood gevuld toppertje

Turks brood gevuld toppertje

Smulweb imageSmulweb

Dit Turks brood gevuld met kip, spek, druiven en alfalfa is gewoon te lekker! Geniet van de mosterd, pesto, monchou en mayonaise.

25 min bereiden

tussendoortje

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Turks brood gevuld toppertje op tafel.

  1. Bak het ontbijtspek uit en laat het op keukenpapier afkoelen. Bak de kipfilet in het spekvet en laat het afkoelen.
  2. Besmeer de onderste helft van het brood met mosterd en daarna met monchou. Verdeel de sla over het brood en snijd de kipfilet in plakjes. Leg de plakjes kipfilet over de sla.
  3. Verdeel de alfalfa, gehalveerde druiven en kleingesneden uitjes eroverheen.
  4. Leg dan het uitgebakken spek erop.
  5. Besmeer de bovenste helft van het brood met pesto en daarna met mayonaise.
  6. Verpak het brood in aluminiumfolie en bewaar het in de koelkast.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Brood Turks brood