Citroencake

Citroencake

Smulweb imageSmulweb

Pak je bakblik, want het is tijd voor een heerlijke citroencake. Maak de mix van boter, bloem, suiker, ei, vanillesuiker, bakpoeder en citroensap. Bak de cake in het bakblik en voeg een heerlijke citroenglazuur toe van sap en poedersuiker. Zet de cake nog even in de koelkast om te verfrissen.

25 min bereiden

tussendoortje

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Citroencake op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 150 graden.
  2. Mix de boter, bloem, suiker, eieren, vanillesuiker, bakpoeder en het sap van de helft van de citroen.
  3. Bekleed het (rechthoekige) bakblik met bakpapier en doe het mengsel in het bakblik.
  4. Bak de cake in ongeveer 25 minuten op 150 graden.
  5. Maak, terwijl de cake nog warm is, het glazuur door het sap van de andere helft van de citroen te mengen met de poedersuiker.
  6. Verdeel het glazuur over de cake en laat de cake afkoelen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Cake