Salade van veldsla en hollandse garnalen

Salade van veldsla en hollandse garnalen

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke zomerse salade van veldsla met Hollandse garnalen. Het zure van de citroen en de mosterd smaakt goed in combinatie met de Hollandse garnalen. Maak het geheel af met een gekookt eitje en een dressing van mayonaise, dille en suiker.

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Salade van veldsla en hollandse garnalen op tafel.

  1. Kook het ei hard en snijd het in schijfjes.
  2. Zet de uienringen 10 minuten in het citroensap zodat ze zacht worden.
  3. Giet het citroensap af en klop het met de mosterd, dille, suiker en mayonaise tot een dressing.
  4. Verdeel de veldsla en ui over de borden en strooi de garnalen erover.
  5. Lepel de dressing erover en garneer met dille en de schijfjes ei.
eet smakelijk