Vegetarisch chinese noedels

Vegetarisch chinese noedels

Smulweb imageSmulweb

Een vegetarische twist op de Chinese noedels. Oosterse smaken van gember, paddenstoelen, rode peper, lente-ui en chilisaus verenigen zich in deze vega wok. Kook de mie en roerbak de wokgroenten. Bind de saus eventueel met maïzena papje en garneer met lente-ui.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 0.2 el Sesamolie

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Vegetarisch chinese noedels op tafel.

  1. Kook de mie.
  2. Wok de gember, paddenstoelen en rode peper totdat de geuren vrijkomen. Voeg de lente-ui toe en wok nog even kort mee.
  3. Voeg de chilisaus, sojasaus, suiker en sesamolie toe aan de wok.
  4. Meng de mie door de saus. Als de saus te dun is, bind deze dan met maïzena papje en voeg indien nodig meer water toe voor meer saus.
  5. Garneer met het groen van de lente-ui.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vegetarisch Noedels