Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Lasagne met spinazie pesto en roomkaas op tafel.
- Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet de ovenschaal in met olie.
- Doe de spinazie in een wok en laat het op middelhoog vuur zacht worden. Voeg de roomkaas en een potje groene pesto toe. Kruid naar smaak met zout en peper en draai het vuur uit.
- Meng in een grote maatbeker of kom de pastasaus met de tomatenblokjes. Voeg ongeveer de helft van het potje rode pesto toe. Breng op smaak met zout, peper en de Italiaanse kruiden.
- Om en om een laag van het spinaziemengsel en het tomatenmengsel (met lasagnebladen ertussen) in de ovenschaal doen. Eindig met het tomatenmengsel. Bestrooi het gerecht met geraspte kaas.
- Als je van een zachte kaas-bovenkant houdt, kun je er aluminiumfolie overheen doen in het eerste half uur.
- Zet de ovenschaal in de oven en bak gedurende 40 minuten.
- Eventueel kan er nog rul gebakken gehakt toegevoegd worden aan het tomatenmengsel.