Gevulde eieren

Gevulde eieren

Smulweb imageSmulweb

De perfecte amuse voor een feestelijke gelegenheid, heerlijk gevulde eieren. Waan je bij elke hap in een klassieke Franse brasserie. Gevuld met een romige mix van eigeel, mosterd en mayonaise en gegarneerd met fijne stukjes zwarte olijf, tomaat of plukjes kruiden.

15 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Gevulde eieren op tafel.

  1. Kook de eieren gedurende 8 minuten, laat ze afkoelen en pel ze. Snijd ze doormidden met een scherp mes, haal het eigeel er voorzichtig uit en plet het fijn met een vork.
  2. Meng het eigeel met de mayonaise en mosterd. Breng op smaak met versgemalen peper en zout.
  3. Doe het mengsel in een spuitzak en vul de eieren met een toefje.
  4. Garneer de gevulde eieren naar wens met fijne stukjes zwarte olijf, tomaat of plukjes kruiden.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Ei Gevulde eieren