- 4 rode mul filet
Bereidingswijze
Zet in 11 stappen deze heerlijke Risotto met rode mul op tafel.
- Breng 400 milliliter water met een bouillonblokje aan de kook.
- Snijd de ui, paprika en prei fijn.
- Verhit olie in een hapjespan en fruit de ui aan.
- Voeg prei en paprika toe en bak dit 4 minuten aan.
- Roer de risotto erdoor en bak dit voor 3 minuten.
- Blus de rijst af met Swinckels en laat het koken voor 1 minuut.
- Voeg 1/3 van de bouillon toe en laat al roerend door de rijst opnemen.
- Herhaal stap 7, totdat de bouillon is opgenomen en rijst gaar is.
- Haal de pan van het vuur en roer de feta erdoorheen.
- Maak vier sneden in de huid van de rode mul en bak hem in de olie gaar aan beide kanten voor 2 minuten en bestrooi met peper en zout.
- Serveer de rode mul op de risotto.