Risotto met rode mul

Risotto met rode mul

Smulweb imageSmulweb

Deze risotto met rode mul is een echte smaakmaker. Rode puntpaprika, prei en ui geven de risotto een zoete smaak en de heerlijke rode mul maakt het geheel af. Perfect voor een zomerse avond.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 4 rode mul filet

Bereidingswijze

Zet in 11 stappen deze heerlijke Risotto met rode mul op tafel.

  1. Breng 400 milliliter water met een bouillonblokje aan de kook.
  2. Snijd de ui, paprika en prei fijn.
  3. Verhit olie in een hapjespan en fruit de ui aan.
  4. Voeg prei en paprika toe en bak dit 4 minuten aan.
  5. Roer de risotto erdoor en bak dit voor 3 minuten.
  6. Blus de rijst af met Swinckels en laat het koken voor 1 minuut.
  7. Voeg 1/3 van de bouillon toe en laat al roerend door de rijst opnemen.
  8. Herhaal stap 7, totdat de bouillon is opgenomen en rijst gaar is.
  9. Haal de pan van het vuur en roer de feta erdoorheen.
  10. Maak vier sneden in de huid van de rode mul en bak hem in de olie gaar aan beide kanten voor 2 minuten en bestrooi met peper en zout.
  11. Serveer de rode mul op de risotto.
eet smakelijk