- 0.5 Rode peper
- 170 g Krab in water
Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Pasta met krab koriander en rode peper op tafel.
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af (en vang een theekopje kookvocht op) en zet even aan de kant.
- Verhit de olie in een koekenpan op matig vuur en laat hierin de knoflook, de rode peper, de helft van de koriander, de helft van de limoenrasp en de lente-uitjes rustig zweten tot ze zacht zijn.
- Voeg de helft van het krabvlees en de witte wijn toe en laat dit 10 minuten zachtjes sudderen.
- Neem een kom en vermeng hierin het resterende krabvlees met de restjes van de koriander en de limoenrasp.
- Roer beide mengsels door de pasta, voeg het limoensap toe en doe er eventueel wat van het pastakookvocht bij (als de saus te droog naar je smaak is).