Pasta met krab koriander en rode peper

Pasta met krab koriander en rode peper

Smulweb imageSmulweb

Romige pasta met krabvlees, koriander en rode peper. Perfecte combinatie van ingrediënten die voor een heerlijke maaltijd zorgt. Deze pasta is snel en makkelijk klaar te maken en smaakt heerlijk met een frisse groene salade.

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 0.5 Rode peper
  • 170 g Krab in water

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Pasta met krab koriander en rode peper op tafel.

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af (en vang een theekopje kookvocht op) en zet even aan de kant.
  2. Verhit de olie in een koekenpan op matig vuur en laat hierin de knoflook, de rode peper, de helft van de koriander, de helft van de limoenrasp en de lente-uitjes rustig zweten tot ze zacht zijn.
  3. Voeg de helft van het krabvlees en de witte wijn toe en laat dit 10 minuten zachtjes sudderen.
  4. Neem een kom en vermeng hierin het resterende krabvlees met de restjes van de koriander en de limoenrasp.
  5. Roer beide mengsels door de pasta, voeg het limoensap toe en doe er eventueel wat van het pastakookvocht bij (als de saus te droog naar je smaak is).
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente