Zoetzure aziatisch kippenvleugels met sojasaus en rijstazijn

Zoetzure aziatisch kippenvleugels met sojasaus en rijstazijn

Smulweb imageSmulweb

Zoetzure aziatisch kippenvleugels met sojasaus en rijstazijn in een heerlijke stroperige saus. Met gember, knoflook en ui voor extra smaak. Serveer het met rijst en groenten.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 6960 g Kippenvleugels
  • 5 el Water

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Zoetzure aziatisch kippenvleugels met sojasaus en rijstazijn op tafel.

  1. Roerbak de gember, knoflook en ui voor zo'n 1 minuut.
  2. Voeg kippenvleugels toe en bak ze goudbruin.
  3. Voeg de overige ingrediënten toe en kook de kippenvleugels zachtjes gaar terwijl je ze regelmatig keert.
  4. Terwijl de kippenvleugels aan het koken zijn, zal de saus indikken en stroperig worden. Dit is helemaal niet erg en helpt om een mooi laagje om de kippenvleugels te geven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte Sauzen