Tomatensalade met honingmeloen en feta

Tomatensalade met honingmeloen en feta

Smulweb imageSmulweb

Een zoet-frisse tomatensalade met honingmeloen en feta. Verkruimelde feta en lente-ui maken het af. De dressing maak je van honing, olie, witte balsamico, zout en peper. Serveer met croutons.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Tomatensalade met honingmeloen en feta op tafel.

  1. Was de tomaten, snijd ze in stukken en verwijder de kern. Snijd de honingmeloen doormidden, schil hem en snijd hem in stukjes. Snipper de lente-uitjes. Verkruimel de feta.
  2. Maak een dressing door honing, olie, witte balsamico, zout en peper door elkaar te mengen.
  3. Meng de tomaten, honingmeloen, lente-uitjes en feta door elkaar en voeg de dressing toe. Voeg indien gewenst extra honing toe, maar niet teveel.
  4. Serveer eventueel croutons apart voor degene die ze willen toevoegen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Tomatensalade