Pasta aglio olio met tomaten rucola en parmezaan

Pasta aglio olio met tomaten rucola en parmezaan

Smulweb imageSmulweb

Genieten van een heerlijk bordje Italiaanse pasta? Kook de spaghetti al dente en voeg deze toe aan de pan met tomatenpartjes, knoflook en pepertjes. Serveer de pasta op een bedje van rucola, besprenkel het geheel met olijfolie en strooi geraspte Parmezaanse kaas over de pasta.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Pasta aglio olio met tomaten rucola en parmezaan op tafel.

  1. Kook de spaghetti al dente zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Was de cherry tomaten en snijd ze in partjes van 4. Pers de knoflookteentjes. Verhit flink olijfolie in de pan en voeg de tomatenpartjes, knoflook en pepertjes toe. Rooster dit alles een beetje op hoog vuur.
  3. Voeg de gekookte spaghetti toe aan de pan en roer alles goed door elkaar.
  4. Open de zak rucola en verdeel het over de borden. Leg de spaghetti op de rucola en besprenkel het geheel met olijfolie (hierdoor wordt het lekker romig). Strooi geraspte Parmezaanse kaas over de spaghetti en geniet van een heerlijk bordje Italiaanse pasta.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Groente Sla Rucola