T-bone steak gemarineerd in rozemarijn tijm en rode wijn

T-bone steak gemarineerd in rozemarijn tijm en rode wijn

Smulweb imageSmulweb

Laat de T-bone steaks overnachten in de marinade van rozemarijn, tijm en rode wijn. Bak ze even aan aan beide kanten en plaats de steak daarna even in de oven voor een heerlijke smaak. Je kunt de steak ook roosteren op de barbecue. Serveer met groenten naar keuze.

120 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke T-bone steak gemarineerd in rozemarijn tijm en rode wijn op tafel.

  1. Meng alle ingrediënten voor marinade goed samen.
  2. Laat T-bone steaks overnachten in marinade marineren. (liefst 24 uur)
  3. Droog ze goed af met keukenpapier en breng op smaak met zout en peper.
  4. Nu kan je 2 soorten bereiding volgen: - Of je roostert de t-bones over bbq kolen. - Of je bakt ze eerst 5 minuten om en om in hete boter in een ovenbestendige koekenpan en daarna doe je ze nog 2 minuten in een zeer hete oven (in totaal dus 7 minuten).
  5. Laat de t-bones 15 minuten onder aluminiumfolie rusten.
  6. Snijd het vlees los van het been en snijd het vlees in plakjes.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees