Gebakken bananen met honing

Gebakken bananen met honing

Smulweb imageSmulweb

Gebakken bananen met honing! Maak met bloem, eieren, zout en bakpoeder luchtig deeg. Snijd bananen, dip ze in deeg en bak goudbruin. Poedersuiker, honing en verse aardbeien maken dit gerecht helemaal af. Snel genieten maar!

15 min bereiden

dessert

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Gebakken bananen met honing op tafel.

  1. Maak een luchtig deeg met de bloem, de eieren, zout en bakpoeder. Verdun het deeg met water als het te dik is tot een luchtige, gladde massa.
  2. Snijd de bananen in drie stukken en dip ze flink in het deeg zodat het goed hecht.
  3. Verhit olie in een pan en bak de bananen in kleine porties goudbruin. Laat ze uitlekken op keukenpapier op een bord.
  4. Verdeel de bananen over de borden, strooi er poedersuiker over, voeg honing toe en decoreer eventueel met verse Hollandse aardbeien.
  5. Smullen maar!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Desserts Rijst Fruit Aardbeien