Sappige varkenshaas met blauwe kaas

Sappige varkenshaas met blauwe kaas

Smulweb imageSmulweb

Sappige varkenshaasjes met blauwe kaas uit de oven. Geserveerd met krokante krielaardappelen en spinazie. Een perfect diner om de week mee te beginnen!

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Sappige varkenshaas met blauwe kaas op tafel.

  1. Verwarm de grill in de oven. Snijd de varkenshaasjes in plakken van 3 cm en bestrooi aan beide kanten met zout en peper.
  2. Verhit olie in een koekenpan en bak het vlees aan beide kanten 3 minuten op hoog vuur bruin. Leg de medaillons in een ovenschaal en verdeel de kaas erover.
  3. Verhit de helft van boter in een koekenpan, bak de krielaardappelen in 10 minuten gaar en voeg op het laatste moment de peterselie toe. Breng op smaak met zout en peper.
  4. Verhit de resterende boter in een pan, voeg de spinazie toe en roerbak 2 minuten. Breng op smaak met zout en peper.
  5. Zet de varkenshaasjes ca. 3 minuten onder de grill totdat de kaas gesmolten is. Verdeel de spinazie over vier borden en leg de varkenshaasjes en de aardappeltjes naast de spinazie.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas