Gevulde paprikas

Gevulde paprikas

Smulweb imageSmulweb

Met deze gevulde paprika's voelt het alsof je een restaurantgerecht op tafel zet. Gevuld met gehakt, spinazie en kikkererwten en gekookt in tomatensap, op smaak gebracht met crème fraîche en geserveerd met gekookte rijst.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 500 g Spinazie a la crème uit de diepvries
  • 500 ml Tomatensap

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Gevulde paprikas op tafel.

  1. Fruit de uien en knoflook in de olie op de skottelpan. Voeg het gehakt toe en bak kort mee met zout en cayennepeper. Voeg de spinazie en de kikkererwten toe en laat 5 minuten meebakken. Laat het gerecht afkoelen.
  2. Snijd de paprika's in de lengte doormidden en verwijder de zaadlijsten. Roer de eieren door het gehaktmengsel en vul de paprika's hiermee.
  3. Leg de paprikahelften in een hapjespan en schenk het tomatensap erbij. Sluit de pan en laat ze in ongeveer 20 minuten gaar worden op de pandrager van de skottelbraai (of in de oven).
  4. Bind de saus met de crème fraîche en serveer met gekookte rijst.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit Kruiden Vlees Ei Sauzen Rijst