Pikante scampis in knoflookboter

Pikante scampis in knoflookboter

Smulweb imageSmulweb

Pittige scampi's in een heerlijke knoflookbotersaus. Bak de scampi's in een pan met knoflook, sjalot, peper, zout en sherry tot ze mooi gaar zijn. Voeg tot slot gehakte peterselie en dille toe en serveer direct. Een verfijnd diner in een handomdraai!

15 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(3)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Pikante scampis in knoflookboter op tafel.

  1. Was de scampi's en dep ze droog met keukenpapier.
  2. Laat de boter smelten in een pan (of wok) en fruit de knoflook en de sjalot.
  3. Voeg de scampi's toe en bak ze in enkele minuten mooi gaar.
  4. Breng op smaak met peper, zout en vers geperst citroensap.
  5. Voeg sherry toe en roer er gehakte peterselie en dille doorheen.
  6. Meng alles goed en serveer direct, eventueel met een partje citroen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Sauzen Tapas