Geroosterde rode uien met wortel

Geroosterde rode uien met wortel

Smulweb imageSmulweb

Gegrilde rode uien met wortel zijn heerlijk om te serveren als bijgerecht bij een mooi stuk vlees. Met olie en tijm krijgen de uien en wortels extra smaak. Roosteren in de oven, even wachten, en je hebt een heerlijk bijgerecht.

45 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 el Tijm vers

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Geroosterde rode uien met wortel op tafel.

  1. Oven voorverwarmen op 225 graden.
  2. Schil de wortels met een dunschiller en snijd ze in plakken van 1/2 cm dikte. Halveer de plakken.
  3. Pel de ui en snijd deze in partjes.
  4. Schep de wortel met de ui, olie en tijm in een kom door elkaar.
  5. Verdeel het mengsel over het met bakpapier beklede bakplaat en bestrooi met peper en zout naar smaak.
  6. Rooster de groente in circa 35 minuten mooi bruin en gaar. Schep regelmatig om.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Ui