Rucolasalade met feta spek en appel

Rucolasalade met feta spek en appel

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke frisse salade met rucola, bosuitjes, tomaatjes, cakjes feta en appel met als basis kipfilet en uitgebakken spekreepjes. De dressing brengt de smaken nog meer tot leven. Serveer met knapperige focaccia.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Rucolasalade met feta spek en appel op tafel.

  1. Verhit in een koekenpan de olie. Bak de spekreepjes in 3 minuten uit. Voeg de kipreepjes toe en bak ze in 4-5 minuten bruin en gaar.
  2. Verdeel ca. 3/4 van de rucola langs de rand van een schaal. Meng de kip- en spekreepjes met de appel en de bosui en leg dit in het midden van de schaal. Strooi er de tomaat over.
  3. Verbrokkel de feta boven de salade en bestrooi met de rest van de rucola.
  4. Verdeel de dressing over de salade en bestrooi met de croutons en tenslotte met de Parmezaanse kaas.
  5. Serveer de salade met knapperige focaccia.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Vlees Fruit Rucola salade Appel Speklap