Raita met munt en koriander

Raita met munt en koriander

Smulweb imageSmulweb

Deze verfrissende raita met munt en koriander geeft je Indiase maaltijd net dat beetje extra. Korianderzaadjes worden gehakt in een keukenmachine en vervolgens gemengd met munt, kurkuma, yoghurt, suiker en zout. Lekker voor bij een curry of als dip.

15 min bereiden

ontbijt

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 20 g Koriander

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Raita met munt en koriander op tafel.

  1. Pluk de blaadjes van de munt en de koriander.
  2. Hak de korianderzaadjes kapot in een eenmalige keukenmachine.
  3. Voeg de munt en de korianderblaadjes toe.
  4. Doe de gehakte kruiden in een schaaltje en meng met de kurkuma, yoghurt, suiker en zout.
  5. Goed roeren.
  6. Breng op smaak met peper en zout.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden