Frambozen bosbessen jam

Frambozen bosbessen jam

Smulweb imageSmulweb

Deze frambozen bosbessen jam heeft een friszoete smaak en is perfect op een vers gebakken broodje! Het fruit suddert op middelhoog vuur gekookt met suiker en heeft 5 minuten samen met een beetje agar-agar gekookt.

25 min bereiden

tussendoortje

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1.5 g Agar agar

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Frambozen bosbessen jam op tafel.

  1. Was een glazen potje met deksel af. Kook water en kook hierin het potje uit om bacteriën buiten te sluiten van je jam zodat je deze veel langer kunt bewaren!
  2. Doe het fruit in de steelpan en zet het vuur op middelhoog vuur. Voeg de suiker toe en laat het een tijdje inkoken.
  3. Als het fruit langzaam aan inkookt tot een vloeibare substantie, voeg dan een theelepeltje agar agar toe.
  4. Laat nog 5 minuten koken en laat daarna even afkoelen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit Frambozen Bessen Jam Bosbessen