Tosti met kaas en champignons

Tosti met kaas en champignons

Smulweb imageSmulweb

Deze heerlijke tosti is niet alleen makkelijk om te maken, de toevoeging van champignons en verschillende soorten kaas, waaronder Gruyère, maakt het tot een sensationele lunch of snack. Lekker krokant gebakken in boter met een eimengsel, een perfecte mix van smakelijke ingrediënten!

15 min bereiden

lunch/brunch gerecht

8 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Tosti met kaas en champignons op tafel.

  1. Bak de champignons in een grote koekenpan in 1 eetlepel boter tot ze lichtbruin zijn. Zet apart.
  2. Meng in een kleine kom de roomkaas, 1 kopje Gruyère kaas, 2 eetlepels bieslook en de dragon, knoflook, zout en peper. Verspreid het mengsel over 8 sneetjes brood. Verdeel daarover de champignons. Leg de andere 8 sneetjes brood erbovenop.
  3. Klop in een ondiepe kom de eieren samen met de melk en gesmolten boter. Doop beide zijden van de broodjes in het eimengsel.
  4. Toast de broodjes (stuk voor stuk) in een grote koekenpan in de resterende boter in 2-3 minuten tot ze aan beide zijden goudbruin zijn.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Brood Tosti Tosti kaas