- 350 g Woknoedels
- 1 Rode peper
- 0.5 el Sesamolie
- 250 ml Water
Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Noedels met kip kung pao op tafel.
- Bereid de noedels volgens de bereidingswijze op de verpakking.
- Meng alle ingrediënten van de saus samen in een kommetje.
- Hak de gember en knoflook fijn. Bak de kippenblokjes gaar gedurende 3 minuten in een koekenpan. Voeg de gember en knoflook toe en roerbak 2 minuten mee. Voeg de saus toe en breng aan de kook. Plaats de deksel op de pan en laat op een laag vuur koken.
- Verwijder de zaadlijst uit de paprika en chilipeper. Snijd de paprika en winterpeen in dunne reepjes. Verhit een wok en rooster de pinda`s zonder olie in 2 minuten.
- Hak de chilipeper fijn en fruit deze in een wok met wat olie erbij. Voeg de paprika en winterpeen toe en roerbak gaar in 4 minuten. Snijd de lente ui in grove ringen en voeg deze samen met de taugé toe. Wok alles nog 2 minuten.
- Voeg de noedels, saus en kip blokjes bij in de wok en roerbak 1 minuut.
- Serveer vervolgens warm.