Salade van jonge bladsla erwtjes en zachte geitenkaas

Salade van jonge bladsla erwtjes en zachte geitenkaas

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke salade van jonge bladsla, erwtjes en zachte geitenkaas. De erwtjes even kort gekookt, de avocado in blokjes, evenals de geitenkaas. Alles goed mengen en opdienen met stokbrood!

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 330 g La Place Honing Mosterd Dressing
  • 1 Avocado

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Salade van jonge bladsla erwtjes en zachte geitenkaas op tafel.

  1. Breng water aan de kook, doe er wat zout bij en kook de erwtjes in enkele minuten gaar. Laat ze daarna in een vergiet uitlekken.
  2. Was de sla en laat uitlekken in een vergiet. Halveer de avocado, verwijder de pit en schil de avocado. Snijd het vruchtvlees in blokjes. Snijd de geitenkaas in blokjes.
  3. Meng alles in een grote kom of schaal.
  4. Verdeel het slamengsel over vier borden, en giet er de dressing en de erwtjes over. Serveer met knapperig stokbrood erbij.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Geitenkaas salade