Gewokte hoisinkip met chinese kool en cashewnoten

Gewokte hoisinkip met chinese kool en cashewnoten

Smulweb imageSmulweb

Geniet van de Oosterse smaken van een gewokte Hoisinkip met Chinese kool en cashewnoten. Breng elke hap op smaak met heerlijke woksaus en serveer met woknoodles gegarneerd met knapperige cashewnoten.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 2 stappen deze heerlijke Gewokte hoisinkip met chinese kool en cashewnoten op tafel.

  1. Snijd de Chinese kool in smalle repen. Pel en snipper de teentjes knoflook. Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en roerbak de kipreepjes 4 minuten. Voeg de kool toe en roerbak 4 minuten. Voeg de woksaus toe en warm goed door. Voeg op het laatst de cashewnoten toe.
  2. Kook ondertussen volgens de aanwijzing op de verpakking de mie. Giet de mie af. Verhit een scheutje olie in een kleine koekenpan en bak hierin de knoflook 1 minuut. Schep de knoflook en 2 el bieslook door de mie.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Kool Chinese kool