- 200 ml woksaus lemongrass chili
Bereidingswijze
Zet in 4 stappen deze heerlijke Lemongrass chili rijst met sperzieboontjes en cashewnoten op tafel.
- Kook de rijst volgens de verpakking en giet daarna af in een vergiet. Spoel de rijst af met koud water en laat deze uitlekken.
- Maak de sperziebonen schoon en kook ze 4 minuten in een pan met kokend water. Giet de sperziebonen af en laat ze goed uitlekken. Pel en snijd de uien in halve ringen en hak de cashewnoten grof.
- Verhit een wok op hoog vuur. Voeg een scheutje wokolie toe en wok hierin de ui en sperziebonen gedurende 4 minuten. Voeg de rijst toe en wok het geheel nog 2 minuten. Warm de woksaus goed op en voeg deze toe aan de wok. Roer alles goed door.
- Voeg de cashewnoten en de peterselie toe en meng deze goed door de wok.