Teriyaki woknoedels met beefreepjes

Teriyaki woknoedels met beefreepjes

Smulweb imageSmulweb

Met deze teriyaki woknoedels met beefreepjes waan je je weer even op vakantie in Azie. Sperziebonen, paprika, lente-ui en rundvlees, perfect gecombineerd met noedels en een overheerlijke teriyaki-saus.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 250 g Woknoedels

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Teriyaki woknoedels met beefreepjes op tafel.

  1. Breng in een pan ruim water aan de kook en kook de woknoedels volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet ze af in een vergiet, spoel ze kort af met koud water en laat ze uitlekken.
  2. Breng in een andere pan een klein beetje water aan de kook en kook de sperziebonen 3 minuten voor.
  3. Snijd de paprika in repen en de lente-uitjes in schuine stukjes van ca. 3cm.
  4. Verhit een wok op hoog vuur, voeg een scheutje wokolie toe en wok de rundvleesreepjes 3 minuten. Voeg vervolgens de sperziebonen en de paprika toe en wok nog 4 minuten. Voeg nu de lente-uitjes toe en wok nog 3 minuten.
  5. Voeg 10 eetlepels woksaus toe en schep nog 1 minuut goed door. Voeg als laatste de woknoedels toe en meng alles goed door.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Noedels Sauzen