White chocolate cheesecake 43

White chocolate cheesecake 43

Smulweb imageSmulweb

Een verleidelijke witte chocolade cheesecake met Licor 43 en kersenvulling. Smelt de boter en meng het met koekjes, Licor 43, voeg chocolade, roomkaas en witte basterdsuiker samen en mix. Voeg de slagroom toe, giet de vulling op de koekjesbodem en voeg kersenvulling met Licor 43 toe. Laat de taart minstens 6 uur opstijven in de koelkast.

45 min bereiden

dessert

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke White chocolate cheesecake 43 op tafel.

  1. Smelt de boter in een pannetje en meng met de gekruimelde koekjes en een borrelglaasje Licor 43. Druk dit aan op de bodem van de taartvorm.
  2. Laat de chocolade smelten door het in een bakje op een pannetje met een laagje kokend water te zetten (of heel voorzichtig in de magnetron).
  3. Mix het extract uit het vanillestokje, de roomkaas en de witte basterdsuiker door elkaar. Schenk vervolgens de chocolade erbij en blijf het mixen tot het geheel is afgekoeld.
  4. Mix als laatste de van tevoren lichtelijk opgeklopte slagroom erdoor. Na het mixen kun je de vulling over de koekjesbodem schenken.
  5. Laat in elk geval 6 uur opstijven in de koelkast, maar het liefst een hele nacht.
  6. Meng de kersenvulling met de Licor 43 en verdeel deze vulling over de taart.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Taart Cheesecake