Vegetarische gevulde paprika’s

Vegetarische gevulde paprika’s

Smulweb imageSmulweb

Dit recept voor vegetarische gevulde paprika's is niet alleen ontzettend kleurrijk, maar ook nog eens voedzaam én smaakvol, perfect voor een vleesvrije maaltijd. Je vult de paprika’s met een lekkere mix van groenten, boursin en kaas.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Vegetarische gevulde paprika’s op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de courgette en de groene en de gele paprika in kleine blokjes. Roerbak de groenten een paar minuten in een beetje olie in een wok of grote pan en voeg de fijngehakte knoflook toe. Bak nog een paar minuten mee.
  2. Voeg de maïs en de kruidenkaas toe en schep even om. Haal de pan van het vuur en snijd de bovenkant van de rode paprika's. Haal alle pitjes eruit en vul de paprika's met de vulling.
  3. Zet de gevulde rode paprika's rechtop in een ovenschaal en strooi er geraspte kaas over. Zet de ovenschaal voor 20 minuten in de oven en je vegetarische gevulde paprika's zijn klaar.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Paprika