- 1 Rode peper
Bereidingswijze
Zet in 11 stappen deze heerlijke Spaghetti met pittige garnalen op tafel.
- Zet de oven aan op 180 graden.
- Knip een groot stuk af van de aluminiumfolie.
- Kruis de tomaatjes in met een mes en plaats ze met de gehalveerde olijven, een scheut olijfolie, de balsamicoazijn, peper en (grof zee-)zout en een paar plukjes basilicum in de alu-folie en maak een pakketje.
- Zet pan met ruim water op het vuur voor de pasta.
- Snijd de bosuitjes en de Spaanse peper, pers de knoflook.
- Zet koekenpan met scheutje olijfolie op het vuur.
- Plaats het pakketje met tomaatjes in de oven en laat deze voor circa tien minuten staan. Kook ondertussen de pasta gaar.
- Wok de garnalen kort met de knoflook, pepers en uitjes en blus daarna af met de wijn en citroensap.
- Giet de pasta af en meng deze met de garnalen.
- Haal het pakketje met tomaten uit de oven en serveer deze apart of meng ze door de pasta met garnalen.
- Sprenkel kaas over het geheel en voeg nog een blaadje basilicum toe ter decoratie.