Mango mousse

Mango mousse

Smulweb imageSmulweb

Mango mousse om van te smullen! Pureer de mango in de keukenmachine en klop de slagroom. Sla het eiwit stijf en spatel de mango, honing en eiwit door de slagroom. Laat het geheel opstijven in de koelkast en smullen maar.

10 min bereiden

tussendoortje

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Mango mousse op tafel.

  1. Pureer de mango glad in een keukenmachine.
  2. Klop de slagroom.
  3. Klop het eiwit tot het stijve pieken vormt.
  4. Spatel de mango en honing door de slagroom.
  5. Spatel het eiwit door de mangoroom.
  6. Schep de mousse in 4 glazen en zet ze ongeveer een uur in de koelkast om op te stijven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit Mango