- 1 g Maismeel voor polenta
Bereidingswijze
Zet in 4 stappen deze heerlijke Pepersteak met gebakken champignons op tafel.
- Snijd alles en zet het klaar. Kneus de peper in de vijzel of met de deegroller en doe deze in een diep bord. Draai de biefstukken om en om door de peper en strooi dan de poeders erover.
- Zet ondertussen de rijstkoker aan. Smelt de room boter in de grillpan en voeg de olijfolie erbij. Bak de steaks in 3 a 4 min om en om medium gaar en goudbruin.
- Als de steak op een hoog vuur staat, kan de wok met olijfolie en blue band op een ander vuur. Fruit ui en knoflook goudbruin, dan de champignons en gesneden bieslook erbij, samen met de gedroogde kruiden, poeders en een halve kruidenbouillonblokje.
- Als de champignons gaar zijn (als ze bruin worden), voeg dan een flinke scheut cherry toe en laat dit nog even pruttelen. Als alles te nat is, bind dan met maïsmeel (droog eroverheen strooien en erdoorheen roeren).