Pasta met broccoli en gorgonzola

Pasta met broccoli en gorgonzola

Smulweb imageSmulweb

Heerlijke pasta met broccoli en gorgonzola! De pasta is al dente, terwijl de broccoli lekker beetgaar is. Gorgonzola en room vormen een smeuïge saus, terwijl de basilicum een heerlijke frisse smaak aan het gerecht geeft. Serveer direct!

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 el Basilicum
  • 60 g Zure room

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Pasta met broccoli en gorgonzola op tafel.

  1. Was de broccoli, snijd deze in roosjes en kook ze beetgaar (= net niet gaar)
  2. Kook de pasta al dente (= niet te gaar)
  3. Snipper de ui
  4. Verbrokkel de gorgonzola
  5. Fruit de ui 3 minuten op matig vuur
  6. Voeg de gorgonzola en de room toe en laat de kaas smelten
  7. Roer de broccoli erdoor en warm deze op
  8. Voeg de pasta toe en warm deze op
  9. Roer de basilicum erdoor en serveer direct.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Broccoli